Política

Rajoy considera que la declaració de sobirania “no serveix per res”

Assegura que el govern espanyol continuarà “apostant per la convivència i pel diàleg” però avisa que aplicarà sempre la llei

Afirma que l'objectiu essencial és sortir de la crisi econòmica

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha reaccionat aquest dijous des del Perú –on es troba de viatge oficial– a l'aprovació ahir al Parlament de Catalunya de la declaració de sobirania. Segons ell, “dir, afirmar o aprovar resolucions que no estan en l'esperit constitucional no serveix per res”.

En una roda de premsa conjunta sense preguntes amb el president peruà, Ollanta Humala a Lima, Rajoy ha assegurat que el seu govern “seguirà apostant per la convivència i pel diàleg” però, “per descomptat”, també “aplicarà la Llei” sempre.

El cap de l'executiu espanyol ha afirmat que en aquests moments de lluita contra la crisi es necessari no “distreure's” intentant “posar-ho tot en qüestió”. En aquest sentit, s'ha mostrat convençut que l'Estat “tirarà endavant” com ja ha passat en altres etapes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.