Política

L'Escola d'Estiu d'Aldaia puja un 50% d'un any per a un altre

L'alcaldessa ho justifica i obre una guerra amb altres municipis de l'Horta en fer la comparativa

Carme Jávega, alcaldessa d'Aldaia des de fa dos anys, ha decidit pujar el 50% el preu de l'Escola d'Estiu Municipal i ho ha justificat amb crítiques a altres pobles de la comarca de l'Horta.

Ha justificat aquesta espectacular la decisió, amb exemples ben dolents que interessen altres escoles d'estiu de localitats veïnes i ha obert, novament, un nou guirigall comarcal, mesos després que tingués problemes amb la Mancomunitat de l'Horta o la cavalcada de Reis.

El síndic portaveu del socialistes d'aquesta localitat denuncia que l'alcaldessa i assegura que aquest espectacular augment del preu contradiu, una vegada més, el que s'hi diu al programa electoral del PP d'Aldaia amb que es presentà a les darreres eleccions municipals.

En aquest sentit, Guillem Luján assegura que en matèria d'impostos i taxes “el govern d'Aldaia ha pujat l'aigua, l'IBI i nombroses taxes de serveis a la ciutadania i totes aquestes pujades han estat decisions preses per l'alcaldessa Carmen Jávega, amb el suport del seu grup de regidors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.