Política

Homs: “Només els queda prohibir Internet”

El conseller de Presidència considera el tancament de les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià “atac a la llengua catalana per part de l'Estat”

El conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha considerat que el tancament de les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià per evitar multes del govern espanyol respon a un “atac a la llengua catalana” per part de l'Estat. “Només els deu quedar ja prohibir Internet”, ha ironitzat Homs, que ha trobat “molt greu” que la ràdio pública catalana haja hagut de deixar d'emetre en territori valencià quan porta 25 anys fent-ho. “Que ens vinguin ara amb la legalitat... Potser han canviat un article de la Constitució i no ens n'hem assabentat”, ha dit encara amb un to irònic. El govern farà el que estiga al seu abast per reconduir la situació d'acord amb les seues competències.

En roda de premsa després de la reunió del consell executiu, Homs no ha vinculat aquest fet amb el procés. “Desgraciadament, féssim el que féssim, això els seria igual”, ha remarcat el conseller, que ha advertit d'una “ofensiva contra el català” en tots els àmbits, i n'ha citat la llei Wert com a exemple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia