Política

El PSC vol que plegui la seva edil a Llavaneres

No té el suport del partit per haver entrat en el govern sorgit de la moció de censura

El PSC del Maresme ha reclamat a la regidora socialista de Sant Andreu de Llavaneres, Mireia Neira, que entregui l'acta per haver entrat en el govern que el mes de març va fer fora l'alcalde Bernat Graupera amb una moció de censura. Fonts socialistes han confirmat la petició feta a Neira argumentant que li han perdut tota la confiança atès que l'edil “només tenia el vistiplau del partit per donar suport a la moció de censura”. Segons la formació, la regidora hauria d'haver negociat prèviament amb el nou govern les condicions per entrar-hi “d'acord amb el programa socialista”. Mireia Neira, que ara és tinenta d'alcalde de Mobilitat i Transports, hauria acceptat el càrrec “sense negociar res”, segons les mateixes fonts.

El PSC ha fet arribar a l'alcalde, Juan Manuel Garcia, una carta en la qual li demana que no reconegui Neira com a representant del PSC i que la traslladi al grup de no adscrits. El partit ha confirmat que Mireia Neira, que va substituir Carmen Bastida el 2013, ja no serà cap de llista a les eleccions municipals del 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia