Política

Homs: “Treballem en l'escenari de la consulta, no pas en el d'eleccions anticipades”

El portaveu del govern es reafirma en la voluntat de convocar una consulta el proper 9 de novembre

Homs demana Rajoy que respecti la llei i accepti la voluntat popular, “que pot no agradar, però s'ha de respectar”

El portaveu del govern, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimarts que el president de la Generalitat, Artur Mas, no preveu anticipar les eleccions catalanes i s'ha reafirmat en la seva voluntat de convocar una consulta el proper 9 de novembre. “Treballem en l'escenari de la consulta, no pas en el de les eleccions anticipades”, ha sentenciat. Més encara. Homs ha afegit: “És impossible convocar la consulta i les eleccions anticipades alhora perquè seria il·legal”.

Així, ha demanat no fer “càbales” sobre quan Artur Mas signarà el decret de convocatòria de la consulta, i ha dit que l'únic propòsit del govern és fer les coses bé. Per això, s'ha declarat sorprès davant determinades declaracions que demostren que hi ha alguns “que no tenen ni idea de com funcionen les coses”.

“La lectura dels càlculs la fan d'altres, no nosaltres. El govern només pensa en fer les coses ben fetes”, ha explicat. I, en aquest sentit, ha afirmat: “Vull pensar que no és veritat que el govern espanyol s'ha passat el cap de setmana de guàrdia”.

El portaveu del govern ha demanat Rajoy que respecti la llei i accepti la voluntat popular, “que pot no agradar, però s'ha de respectar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia