Política

Josep Vidal

Regidor ERC Sant Gregori

“Apostem per una regeneració i una major transparència”

Com a portaveu d'ERC, a l'oposició de Sant Gregori, Josep Vidal ja es va mostrar crític amb la substitució de Jordi Noguer per Quim Roca (CiU) a mitja legislatura, l'estiu del 2013. Un canvi que, segons ell, no ha servit per superar gens ni mica “l'esgotament” i “l'estancament”de l'actual govern, al qual retreu una “manca d'idees”.

Aquí és on entra el seu partit?
Nosaltres presentem un projecte per guanyar, renovador i que millora el que hi ha. És necessària una renovació del projecte i això passarà!
El seu grup, ERC, va reclamar una rebaixa dels impostos? És que no preveuen invertir?
La rebaixa de pressupostos s'ha de circumscriure en un moment concret. El romanent pels impostos és de 300.000 euros l'any. Amb aquests diners tens dues opcions: o millores serveis o bé retornes els diners a les persones. Això és el que sol·licitàvem davant un deute baix. L'Ajuntament no és una empresa i els diners s'han de reinvertir en les persones. Tenim clar que cal integrar la zona esportiva i millorar la gespa del camp de futbol, i ens falta un equipament per als joves, una mena d'ateneu popular intergeneracional.
Quines són les seves grans línies del programa electoral?
Les nostres tres grans línies de millora serien fer un Sant Gregori més obert a la natura, creant una xarxa de carril bici interurbana; fer un poble més acollidor, amb espais de trobada intergeneracionals i amb l'ateneu com a peça clau, i més actiu, oferint més suport a la gent per potenciar el comerç i que les empreses puguin créixer.
Es veu alcalde?
Sí, és clar, per això em presento. Però crec sobretot que tenim un bon equip al darrere. Ara és el moment del canvi, després de 30 anys amb un govern d'un mateix color l'esgotament és obvi. Cal apostar per una regeneració i una major transparència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]