Política

Guanyem Torrent aprova la llista electoral amb el 91,15% dels vots

La formació ca celebrar ahir la jornada de primàries i resta pendent de la creació del Comité de Campanya i de tancar el Programa Electoral

Els membres d'aquesta plataforma ciutadana que agrupa independents, militants i simpatitzants d'Esquerra Unida, Els Verds, Esquerra Republicana i Alternativa Socialista, han donat el vist i plau a la llista consensuada que la comissió de llistes ha estat capaç de presentar, amb el 91,15% dels conjunt dels votants.

La mesa electoral va realitzat l'escrutini a les 20 hores del diumenge 29 de març després que vora tres centenars de persones s'inscrigueren fins el passat 26 de març per poder participar en aquest acte democràtic que ha suposat la cobertura d'un procés que començà a finals de febrer i que ha estat ara el seu remat.

D'aquesta manera, la plataforma ciutadana, començarà a presentar de manera oficial, una candidatura de tres desenes de persones disposades a treballar per aquesta localitat, una de les més grans del País Valencià.

Es tracta d'un conjunt de persones capacitades professionalment i que es presenten sota aquest paraigua democràtic convençudes com estan, que hi ha una altra manera de fer política, més justa i col·lectiva, on l'individu ha de tenir la protecció de la societat.

Aquest grup de candidates i candidats vol contribuir a la construcció d'una societat més participativa i hom considera que “ens trobem en un moment històric que pot permetre una inflexió i un canvi en les formes de fer i en les formes d'actuar, a favor d'un poble que empente els valors de solidaritat, de sostenibilitat i de respecte per qualsevol tipus de patrimoni”.

Els punts bàsic d'aquesta candidatura s'acabaran d'arrodonir demà dimarts 31 de març en una darrera jornada de Programa Electoral i tot seguit, enfilarà cap a la pre-campanya procurant defensar un poble, una escola, una economia i una societat amb més qualitat i més igualtat d'oportunitats durant el quadrienni 2015 - 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia