Política

Olot

A buscar el pa i a fer d'alcalde

A Olot, el cap de llista de CiU, Josep Maria Corominas, va dir que, després d'uns dies de fer de candidat, ahir va poder tornar a fer d'alcalde. Al matí va assistir a un acte al Casal Marià organitzat per commemorar el Dia Mundial de la Fatiga Crònica i la Fibromiàlgia, organitzat per l'associació garrotxina que du el nom d'aquestes síndromes. La commemoració es va acabar amb un dinar al restaurant La Moixina, d'Olot. Josep Maria Corominas, no obstant això, va començar el dia com la majoria de dissabtes de la resta de l'any: anant a buscar el pa a Can Carbasseres i alguns diaris, ja que és el dia de la setmana que té una mica de temps per fer un repàs més pausat a la premsa. Al vespre, va anar al concert de Telva Rojas i Jamboree Big Latin Band, que clou el cicle de jazz a El Torín.

El candidat d'ERC, Pere Gómez, es va aixecar i va esmorzar per agafar forces per passar bona part del matí al local del partit, ajudant a fer els preparatius de la jornada electoral d'avui, bàsicament adjudicant les credencials que pertoquen als interventors. A la tarda i després de dinar, va buscar un xic de tranquil·litat després de l'activitat electoral frenètica. Al vespre, ja refet, va anar a teatre a veure l'obra Sala 4, de la flamant companyia La Juquesca, a l'Orfeó Popular Olotí –l'acció passa a la vetlla d'un exregidor d'economia–. Un cop acabada, però, va anar a sopar a un restaurant per fer un àpat de Cuina Volcànica. Va anar dormir tard, com sol ser costum en ell.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia