Política

Jornada de descans abans del gran dia

Els candidats que es presenten a Girona ahir van mirar de recuperar la seva vida quotidiana

L'alcaldable de CiU, Carles Puigdemont, va procurar que fos un dissabte normal i corrent: família, un volt pel mercat, un vermut amb amics i integrants de la candidatura (aquesta va ser l'única concessió a les eleccions), una visita a un amic convalescent... La candidata del PSC, Sílvia Paneque, es va reunir amb els companys de llista per fer balanç de la campanya, en un ambient distès que es va completar amb un dinar. Entremig, va tenir temps per fer el vermut amb uns amics a la Rambla i, a la tarda, passejar per diferents barris.

Concepció Veray, l'alcaldable del PP, va poder tornar al ritme quotidià anant a comprar sense presses i passejant una mica. L'única activitat relacionada amb les eleccions va ser una reunió –tot i que distesa– al parc del Migdia, amb el president del partit a la demarcació, Enric Nillo, per acabar de concretar detalls de la jornada electoral. El dinar i la resta del dia, Veray els va dedicar a la família.

Maria Mercè Roca (ERC-MÉS) va anar a comprar al mercat del Lleó, on es va trobar amb diversa gent que la va aturar per comentar alguna cosa. Va comprar, entre altres coses, albergínies, albercocs i cireres. Després, la cap de llista d'Esquerra va continuar amb una passejada pel centre de Girona, i es va arribar fins a la plaça Independència, on se celebrava la Festa del Comerç Just.

Precisament, també a la mateixa fira hi va ser la candidata de la CUP, Laia Pèlach, que hi va anar amb la família. Va conversar amb paradistes mentre arribava la batucada per animar la festa, i va comprar xocolata de comerç just. Per part seva, Geni Pascual, d'ICV, també va ser a la fira, però després tenia un aniversari d'una persona propera que precisament celebrava quaranta anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estat espanyol

La Comissió Europea evita pronunciar-se sobre la decisió de Sánchez

barcelona
estat espanyol

El PSOE diu que amb la continuïtat de Sánchez “guanya la democràcia”

barcelona
política

Sánchez no dimiteix i seguirà de president

madrid
guerra a gaza

Almenys vint palestins morts en nous atacs israelians a Rafah

barcelona
guerra a europea

Ucraïna es retira de tres localitats en el front oriental

barcelona
política

Puigdemont suspèn l’agenda d’avui per la defunció de la seva mare

barcelona
Estat espanyol

Sánchez revela avui la decisió després d’una onada de suport

Barcelona
política

Zero girs de guió per consolidar el vot convençut

barcelona
crònica

Comunes contra el casino