Política

Morón anuncia que el 2016 deixarà la secretaria de Podem Mataró

Sobrecàrrega de feina i necessitat de prioritzar la tasca com a portaveu de VoleMataró, a l'Ajuntament. Aquests són els principals arguments que esgrimeix la regidora Montse Morón per tancar el febrer del 2016 l'etapa com a secretària general de Podem Mataró. Morón, però, també reconeix que en el si de la formació hi ha “un ambient complicat en què no s'avança des de fa unes setmanes” i que hi ha diferents dimissions sobre la taula del Consell Ciutadà Municipal, integrat per onze persones. “En tenim tres d'oficialitzades per escrit, una de les quals per divergències personals amb mi”, va admetre ahir la portaveu de VoleMataró, que hi va afegir: “La nostra formació és molt jove, mai no ha estat una bassa d'oli i algunes persones que se'ns han apropat no tenen consciència de col·lectiu.”

L'encara secretària general considera “lícit” que ja hi comenci a haver moviments amb vista a la reorganització del partit un cop superades les eleccions generals. Altres fonts de Podem Mataró vinculen “l'ambient complicat” a un lideratge que Morón ha exercit de forma “massa centralitzada i personalitzada”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia