Costa acata, Ripoll contraataca i Camps esquiva les preguntes

Les reaccions al gir de 180 graus que ha experimentat el destí de Ricardo Costa —ratificat de vesprada pels seus companys valencians, destituït aquest matí per Francisco Camps per pressions de l'entorn de Rajoy– ha provocat diverses reaccions. La primera, la del mateix implicat que, disciplinadament, ha acatat la mesura. «Es va adoptar un acord, que era acceptar l'honradesa de la meua gestió i que s'obrira una comissió d'investigació per part del partit, i jo voluntàriament m'apartaria temporalment de les meues funcions. És el que es va acordar ahir en el comité executiu», ha declarat aquest matí tot obviant que les seues paraules d'ahir van anar en un altre sentit.

El més clar ha sigut el president de la Diputació d'Alacant i màxim exponent del zaplanisme en actiu, José Joaquín Ripoll. Ripoll està preocupat per la imatge que s'ha oferit i per les contradiccions que han vist la llum. «No ho estem fent bé. Hui es diu una cosa i demà una altra. No hi ha un discurs polític coherent», ha lamentat.

Per la seua banda, el nou secretari general del PP valencià, Augusto César Asencio, ha volgut passar pàgina respecte a la polèmica. «El PP valencià ha actuat correctament i hem d'estar-ne orgullosos».

El qui no s'ha pronunciat amb claredat ni ha donat cap explicació concreta, una vegada més, és Francisco Camps que s'ha limitat a donar una versió críptica dels fets. «El PP ha pres una decisió en relació al que es va proposar per unanimitat», ha manifestat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Trump finalment no testificarà en el seu judici penal per falsificar documents

barcelona

ERC+EUiA alerta de l’impacte a Sanfeliu de les obres de Montesa

L’Hospitalet de Llobregat
política

Nova concentració a Via Laietana després de la denúncia policial

barcelona
guerra a europa

Rússia inicia maniobres amb armes nuclears tàctiques

barcelona

El PSC reclama el Pla d’Actuació Municipal i de comunicació del govern

FIGUERES
regne unit

Un tribunal britànic declara il·legals els nous poders de la policia

barcelona
guerra a gaza

Israel impedeix a Associated Press transmetre imatges de Gaza

barcelona
Iran

Milers d’iranians s’acomiaden del president Ebrahim Raisi, que serà enterrat dijous

Barcelona
guerra a gaza

Brussel·les respecta la “independència” del TPI

barcelona