Camps cedeix davant Rajoy i destitueix Costa com a secretari del PP valencià i portaveu parlamentari

El grup popular del PP en les Corts Valencianes ha informat, en un concís comunicat, que Ricardo Costa ha deixat de ser el seu portaveu en l'hemicicle i que serà substituït per l'actual adjunt, Rafael Maluenda.

El president de la Generalitat, Francisco Camps, s'ha reunit aquest matí amb el grup per comunicar la decisió que, sens dubte, representa una cessió davant l'equip de Rajoy, atés que el comité executiu del País Valencià va pronunciar-se a favor de la continuïtat de Costa, contra la voluntat de Génova.

Igualment, Camps ha designat nou secretari general provisional del PP valencià, César Augusto Asencio, actual vicesecretari de Política Autonòmica i Local. Asencio substituirà Costa «fins que es resolga la seua situació temporal», segons han indicat des del partit, és a dir, fins que concloga l'expedient d'investigació obert per la direcció estatal del PP.

Comunicat surrealista

En un comunicat surrealista, l'oficina d'informació del PP valencià, en el seu intent de conciliar les versions contradictòries sobre la sort de Ricardo Costa, ha assenyalat aquest matí que el relleu d'aquest últim es va aprovar ahir en el comité executiu, el mateix comité de què Costa va eixir i va dir que estava ratificat. Aquest és el contingut íntegre del comunicat:

«Segons els estatuts del partit, el vicesecretari de Política Local i Autonòmica, César Augusto Asencio, serà el que assumisca les funcions de secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, coordinant l'activitat del partit, com ahir es va acordar en el comité executiu regional».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.