Política

catalunya

les inversions de l'estat

Lamuà defensa més inversió estatal a la Costa Brava sud

Manté a Lloret que, si surt escollit i el PSOE governa, hi haurà més diners per a aquesta zona, que ha de ser “un pol d'atracció” de turisme de congressos

El cap de llista del PSC al Congrés per Girona, Marc Lamuà, aposta per convertir la Costa Brava sud en un “pol d'atracció” del turisme de congressos, esportiu i de natura. Un projecte que tindria com a eix central Lloret de Mar, “on hi ha bons equipaments que no s'acaben d'aprofitar”, i que permetria desestacionalitzar l'oferta més enllà “del mes i mig de sol i platja”. Lamuà, que ahir va fer campanya al mercat de Lloret, assegura que, si surt escollit diputat i el PSOE governa a La Moncloa, des de Madrid impulsarà més inversions estatals destinades específicament a aquesta part del litoral, aconseguint “més implicació” de Costes per arranjar camins de ronda o oferint plans específics de destinació, entre altres actuacions.

Lamuà assegura que l'Estat ha “d'afavorir el canvi de model turístic” que Lloret de Mar està impulsant, amb l'objectiu de diversificar la seva oferta i “trencar l'estacionalitat encotillada en el mes i mig de sol i platja en què ens hem quedat”. En referència al turisme de congressos, el cap de llista posa com a exemple d'èxit el Fòrum Excel·lència, del qual s'acaba de celebrar la segona edició i que ha portat a Lloret ponents de relleu internacional. “Les administracions ja hi són presents, però hem de potenciar la seva implicació i estendre-la a altres àmbits per impulsar-lo”, ha concretat. Pel que fa al turisme vinculat al paisatge, el candidat admet que el gran dèficit és l'estat dels camins de ronda. “Ens fa falta arranjar tots aquells que uneixen Lloret amb Blanes i, des d'aquí, més cap al nord; d'aquesta manera, podrem oferir caminades i contacte amb el medi ambient en un entorn fantàstic.”

LA FRASE

L'Estat ha d'afavorir el canvi de model turístic que Lloret està impulsant
Marc Lamuà
Candidat del PSC


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia