Política

Les entitats sobiranistes convoquen aquest vespre una concentració davant la Delegació del govern espanyol

L'ANC, Òmnium Cultural i l'AMI expressen indignació davant les informacions que relacionen l'executiu en funcions “amb un cas de conspiració política a Catalunya”

Les tres entitats convoquen per tal d'expressar “la voluntat de construir un país nou lliure de corrupció d'Estat”

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural (ÒC) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) han convocat una concentració aquest dimecres a dos quarts de vuit del vespre a les portes de la Delegació de govern d'Espanya a Barcelona del carrer Mallorca, davant la difusió de les converses entre el ministre de l'interior en funcions, Jorge Fernández Díaz i el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel Alonso.

En el comunicat de convocatòria, les entitats sobiranistes s'afirma que la mobilització “vol donar sortida a la indignació que generen les recents informacions aparegudes que relacionen el govern d'Espanya amb un cas de conspiració política a Catalunya”.

Les tres entitats convoquen, segons el comunicat, per tal d'expressar “la voluntat de construir un país nou lliure de corrupció d'Estat” i defensen “la construcció d'una República Catalana lliure, justa i democràtica, on no poden tenir-hi cabuda actuacions que atemptin contra les llibertats més bàsiques de les persones”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia