Política

El govern espanyol nega haver intentat silenciar Bárcenas amb favors judicials

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, defensa que “la millor prova” és que l'extresorer està a la presó

La número dos de l'executiu de Rajoy assegura que el PP no està gens preocupat pel que pugui dir Bárcenas

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha defensat aquest dilluns que “la millor prova” que cap membre del govern de Mariano Rajoy va negociar amb l'extresorer del PP Luis Bárcenas, a canvi de favors judicials, com apunta el diari El Mundo, és que “està a la presó”. Sáenz de Santamaría manté que el govern està tranquil.

Així ho ha sentenciat la vicepresidenta a les portes del Senat després d'inaugurar el seminari de Bones Pràctiques Internacionals per a la Reforma de l'Administració Pública als Països de l'OCDE, i poc abans que Bárcenas comenci a declarar davant el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz. En aquest context, la número dos del govern espanyol ha negat qualsevol negociació del govern espanyol amb l'extresorer: “La millor prova és que Bárcenas està a la presó i avui ha d'anar a declarar a un jutjat. Això posa de manifest que l'estat de dret funciona”.

A més, ha assegurat que l'executiu de Rajoy no està gens preocupat pel que pugui dir Bárcenas aquest dilluns davant el jutge Ruz perquè diu que continua treballant amb normalitat: “El govern segueix amb la iniciativa de tots el dies i la màxima col·laboració i respecte a la justícia com vol qualsevol ciutadà”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.