Successos

Un motorista de Girona mor en un accident amb un cotxe a la C-31 a Palamós

La víctima es va fer ferides molt greus ahir al migdia i va morir hores després al Trueta

Diumenge una motorista va morir en un xoc a la Garrotxa

Un motorista veí de Girona de 51 anys, Juan Comadran, va morir ahir a la tarda a l’hospital de Girona de resultes de les greus ferides que s’havia fet al migdia en un accident a Palamós. L’accident va passar al quilòmetre 326 de la C-31. La moto Honda CV-500 que conduïa la víctima i un cotxe Opel es van tocar quan tots dos circulaven en el mateix sentit, cap a Palamós. A conseqüència del fregament, el motorista va caure arran de la paret de separació de l’autovia i va acabar amb ferides molt greus. El SEM el va traslladar en estat crític al Trueta, on va morir passades les cinc de la tarda. La conductora del cotxe en va sortir amb ferides lleus i va ser traslladada a l’hospital de Palamós.

El motorista accidentat a Palamós és la segona víctima mortal d’accident els darrers cinc dies a les comarques gironines. La darrera víctima també viatjava en moto: la veïna de Sant Joan les Fonts Laura Repullo, que va morir quan la seva moto Suzuki 250 va xocar frontalment contra un cotxe a l’N-260z, al terme municipal de Montagut. La motorista circulava amb un company que conduïa una V-Strom de 650 cc que no es va veure afectat per la topada però que va haver de ser traslladat a l’hospital per una greu crisi d’ansietat. Els ocupants del cotxe, una parella septuagenària, es van fer ferides poc greus però també van ser traslladats a l’hospital.

Amb la mort d’aquests dos motoristes ja són 17 les víctimes mortals d’accidents de trànsit a les comarques gironines, segons dades recopilades per aquest diari. Quatre eren conductors de motocicleta. Cinc de les víctimes eren dones i nou, homes. I dues de les víctimes eren vianants: una turista morta a Platja d’Aro la setmana passada i un home que va ser atropellat a l’AP-7 a Agullana al gener.

LA XIFRA

17
persones
han mort d’accident de trànsit a les comarques gironines des que va començar l’any

LA XIFRA

4
de les víctimes
eren motoristes, dos dels quals han mort els darrers cinc dies


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia