Successos

Successos

Una parella roba tres cotxes a punta de pistola

Una parella francesa, una dona de 31 anys i un home de 36 anys, fugitiva al seu país, va robar tres cotxes amenaçant els seus amos a punta de pistola a les comarques gironines entre el dia 31 d’octubre i l’1 de novembre. Els robatoris van ser a Llançà, Vilarnadal i Banyoles. Un dels cotxes que van arrabassar als seus propietaris després d’amenaçar-los amb una pistola el van deixar abandonat a la zona del golf de Girona, a Sant Julià de Ramis. Fora de les comarques gironines consta que la parella també va robar un cotxe a Parets del Vallès, al Vallès Oriental, amb el qual van anar a Lleida, on finalment van ser detinguts. La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir la dona després que un veí alertés que estava indisposada dins d’un cotxe al barri de Pardinyes. Quan la Guàrdia Urbana va anar a atendre l’emergència va comprovar que el cotxe on era la dona havia estat robat a Parets del Vallès, de manera que la van detenir.

Després, els Mossos d’Esquadra van arrestar l’home, també a Lleida, després que un testimoni advertís que l’havia vist amb una arma curta, presumiblement la pistola que havien fet servir per atracar els conductors dels vehicles robats.

Dissabte, els dos detinguts van passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia de la ciutat de Lleida va ordenar que ingressessin a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia