Successos

successos

Mor un motorista en un accident a la Noguera

Dissabte, dos motoristes més van resultar ferits greus a la mateixa carretera

El motorista que aquest diumenge va resultar ferit crític en sortir de la via a La Baronia de Rialb (Noguera) ha mort a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons ha informat aquest dilluns el Servei Català de Trànsit.

La víctima és un home de 50 anys, R .M.M., veí de Sant Joan de Vilatorrada (Bages), que va ser traslladat en helicòpter fins al centre sanitari, tot i que finalment no ha pogut superar la gravetat de les ferides.

En la moto hi viatjava una altra ocupant, que va quedar ferida menys greu i va ser traslladada al mateix centre hospitalari. L'accident es va produir quan passaven uns cinc minuts de la una del migdia a la C-1412b, concretament al quilòmetre 2,2.

Aquest dissabte a la mateixa carretera i al mateix terme municipal de la Baronia de Rialb hi va haver dos accidents més en què motoristes van quedar ferits greus. Les víctimes, un noi de 33 anys i un home de 53, també van ser evacuats en helicòpter a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia