Successos

Successos

Encasten un cotxe contra una casa, a Palamós

Se'n desconeixen les causes, però el conductor del vehicle anava begut

Un conductor begut es va estavellar diumenge a la nit amb el seu cotxe contra la façana d'un edifici de Palamós. L'accident va provocar notables desperfectes a la paret de l'immoble i l'home en va sortir ferit amb lesions de diversa consideració.

El cotxe, un Audi A3 amb matrícula espanyola, va quedar encastat a la façana d'una casa situada just davant del semàfor de Sant Joan de Palamós. Segons fonts consultades, el conductor del vehicle va donar positiu en la prova de l'alcoholèmia i, a més, va haver de ser traslladat a l'hospital perquè es va fer lesions diverses en la topada.

Els fets

L'accident va passar aquest diumenge a les deu de la nit tocades, segons les mateixes fonts. En el sinistre només s'hi va veure implicat aquest vehicle, que, per causes que es desconeixen, va topar violentament contra la façana de l'edifici del número 2 de l'avinguda de la Llibertat. El conductor, de 38 anys, es va fer mal i una ambulància el va traslladar a l'hospital de Palamós. L'individu va ser sotmès a la prova de l'alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0,81 grams d'alcohol per litre d'aire expirat. La policia local va obrir diligències contra ell perquè el màxim permès és de 0,25.

La façana que va rebre l'impacte del cotxe presenta desperfectes de consideració. Ahir al matí, i poques hores després dels fets, una empresa contractada pel propietari va començar els treballs de reparació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia