Successos

Seguretat

Fotografia mortal a Cadaqués

Un turista francès que era dalt d'un mur per fer-se una fotografia cau per un penya-segat arran de mar i acaba morint

Els serveis d'emergències el van recuperar al lloc de l'accident però va morir en arribar al Trueta

Un home francès de 64 anys va morir ahir després de caure uns vuit metres daltabaix d'un penya-segat quan era dalt d'un mur on s'havia enfilat per fer-se una fotografia.

L'home i la seva dona passejaven per la zona de la carretera que voreja la població i l'home va pujar dalt del mur de poca alçada que separa la carretera del mar. A l'altura de l'avinguda de Colom, l'home va pujar dalt del mur amb la intenció de fer-se una fotografia i, per raons no aclarides, es va desequilibrar i va anar a caure a les roques, a tocar de l'aigua. Tot apunta que la dona era qui tenia la càmera per fer la foto a l'home. La caiguda va ser des d'una alçada d'uns vuit metres i l'home es va fer ferides molt greus.

La dona va demanar auxili i aviat es van mobilitzar tots els equips d'emergències per anar-lo a rescatar. Membres dels equips de rescat de muntanya (GRAE) dels bombers, serveis sanitaris, mossos i policia local van accedir fins a les roques on hi havia el ferit. Els sanitaris li van fer maniobres de reanimació i van aconseguir recuperar-li les constants vitals. Un cop el van tenir estabilitzat una barca pneumàtica de l'empresa Sotamar de Cadaqués va ser l'encarregada de traslladar-lo fins a la platja Gran de Cadaqués, on havia aterrat l'helicòpter dels bombers. Un cop a la platja Gran, els serveis d'emergències van pujar el ferit a l'helicòpter i el van traslladar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va morir de resultes de les greus ferides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia