Successos

successos

Detingut un home colombià en relació a l'homicidi d'una dona a Masquefa

El sospitós, de 25 anys i veí de Sant Sadurní d'Anoia, ha estat arrestat aquest dimecres el matí

El cas, que investiguen els Mossos, continua sota secret de sumari

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal adscrits a l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Central han detingut, aquest matí a Sant Sadurní d'Anoia, un home relacionat amb un homicidi que va ocórrer a Masquefa dilluns 17 d'octubre.

Pels vols de dos quarts d'onze del dia dels fets, els Mossos van rebre l'avís de la localització d'una persona morta en un pis de Masquefa. En arribar al domicili els agents van constatar que, efectivament, hi havia una dona, de 37 anys i nacionalitat espanyola, que estava morta i que presentava signes de violència.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Central, que es va fer càrrec de la investigació amb l'objectiu d'esclarir les circumstàncies de la mort, ha detingut avui al matí un home de 25 anys, nacionalitat colombiana i veí de Sant Sadurní d'Anoia per la seva relació amb els fets.

El cas continua sota secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia