Successos

successos

Detingut per haver apunyalat el nebot de 9 anys

Els fets van passar al barri del Fondo de Santa Coloma i el menor està greu

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un home que acabava d'apunyalar el seu nebot de nou anys al mig del carrer, a Santa Coloma de Gramenet. Els fets van passar al carrer Dalmau, al barri del Fondo, al voltant de les nou del matí. L'home va fer diferents ferides al coll al nen.

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que es va desplaçar fins al lloc dels fets, va traslladar el menor amb ferides d'arma blanca fins a l'hospital de la Vall d'Hebron. Fonts del centre hospitalari van assegurar que el nen estava en estat greu però estable i amb pronòstic reservat. Fons policials van explicar que l'agressor havia estat traslladat des del lloc dels fets a un centre hospitalari psiquiàtric custodiat per agents dels Mossos en espera del que decideixi el jutge encarregat del cas.

Des de l'àrea de Drets Socials de l'Ajuntament colomenc es va assegurar que tan bon punt es va tenir coneixement del cas es va activar la intervenció del Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (Cuesb) per donar suport a la família afectada i a la resta de les famílies del centre escolar on està escolaritzat el menor. Els responsables municipals també van incidir que l'agressió és un fet puntual i cal evitar estigmatitzar el barri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia