Successos

Troben una trampa per a ciclistes a Platja d'Aro

Es tracta d'una espècie de tap de plàstic amb set claus de ferro al seu interior, que va ser localitzat al carril bici

La policia local de Platja d'Aro ha difós a través de les xarxes socials la imatge d'un artefacte peculiar que va ser localitzat en un tram del carril bici que transcorre pel terme i que podria haver suposat un perill per als seus usuaris. L'aparell és una mena de tap de plàstic de color lila que correspondria a un recipient gran. A l'interior hi ha col·locades set puntes metàl·liques en posició vertical. Un ciclista el va trobar a mitjan setmana, el va recollir i el va portar a les dependències de la policia local. El cos va informar la ciutadania dels fets abans-d'ahir. La policia va penjar al seu compte de Twitter la fotografia d'aquesta trampa com a mesura preventiva amb l'objectiu d'alertar els usuaris del carril bici, als quals es va demanar que, en cas que en siguin assidus, “vagin amb més ull que mai”. Es fa aquesta petició per garantir la seva seguretat i perquè si observen alguna persona deixant al terra aquest tipus de parany donin ràpidament l'avís als agents.

La policia local, alhora, ha incrementat la vigilància a l'entorn del carril bici. De moment, però, no ha aparegut cap altre artefacte similar, que en el supòsit de passar-hi pel damunt podria punxar les rodes de la bicicleta.

Fa una setmana, van ser trobades diverses trampes per a ciclistes al camí de ronda que va de Calella de Palafrugell a Palamós. Van ser descobertes per dos homes que feien el recorregut amb bicicleta. Un d'ells va enregistrar un vídeo mostrant els paranys i el va publicar al Facebook per denunciar la situació. En la gravació s'observaven troncs posats de manera intencionada al mig dels corriols i trossos de filferros que anaven d'un arbre fins a un altre, on havien estat lligats amb alicates.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia