Successos

Empresonen un lladre d'habitatges de Lloret

El jutjat de Blanes ha fet empresonar Calin Marian Krafcic, romanès de 18 anys, veí de Lloret, que acumula més de deu antecedents policials, i que els Mossos van detenir com a sospitós d'haver saquejat diversos habitatges de Lloret les últimes setmanes.

El primer robatori que se li atribueix va passar el 8 de gener a la matinada. El lladre va forçar la finestra corredissa de la cuina d'una casa al carrer Ponent. Va agafar dos ordinadors portàtils i 200 euros. El lladre, però, va haver de fugir perquè l'amo, que estava dormint, va sentir soroll, es va despertar i va sorprendre l'intrús. En veure's descobert, el jove va obrir la porta principal de l'habitatge i va marxar ràpidament.

El segon robatori va tenir lloc entre els dies 5 i 8 de gener, en un domicili de l'avinguda Vidreres de Lloret. El lladre va forçar la finestra d'una de les habitacions de l'habitatge. De dins se'n va emportar un ordinador portàtil, dues càmeres de fotos, un televisor, un disc dur extern i un MP3. En aquest cas, quan es va cometre el robatori, els propietaris eren fora. Una setmana després va entrar a la mateixa casa. En aquesta ocasió, però, els inquilins sí que hi eren, es van despertar perquè van sentir sorolls i van poder sorprendre'l. El jove va fugir corrents, deixant tot allò que havia anat apilonant per endur-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia