Successos

policial

persecució

Una persecució de 25 km acaba amb xoc múltiple i dos mossos i dos lladres ferits

Una patrulla va seguir els lladres, entre ells un noi de 13 anys, des de Ripoll fins a les Masies de Voltregà, on els fugitius, els mossos i dos cotxes més van xocar

Llarga i accidentada persecució dels Mossos de Ripoll a uns lladres, entre ells un noi de 13 anys, que van ser enxampats quan intentaven desvalisar una casa a Ripoll. La persecució es va allargar durant 25 quilòmetres per la C-17 fins que el cotxe dels fugitius es va estavellar contra la tanca, darrere ho va fer el dels Mossos, també contra la tanca, i després dos cotxes més van impactar un contra el cotxe dels lladres i l'altre contra el dels Mossos. Hi va haver cinc ferits: els dos agents, dos lladres i una conductora aliena a la persecució.

La història va començar diumenge cap a les quatre de la tarda, quan la patrulla dels Mossos va observar un home dins d'un Opel Mokka, en actitud sospitosa, davant d'una casa de Ripoll d'on van sortir dos homes més que van anar cap al cotxe. Els agents s'hi van voler acostar per identificar-los, però els tres homes van engegar el cotxe i van fugir a tota velocitat. Els Mossos els van anar al darrere amb el cotxe patrulla. Els fugitius van agafar la C-17 en direcció a Vic i els policies els van anar seguint. La persecució va acabar al cap de 25 quilòmetres, just al quilòmetre 71,5 de la C-17, quan el conductor de l'Opel Mokka es va estavellar contra la tanca de protecció de la carretera. El cotxe patrulla dels Mossos va aconseguir esquivar el vehicle dels fugitius, però també es va estavellar contra la tanca. Un cop encastats els vehicles perseguit i perseguidor, dos cotxes més que circulaven per la C-17 van quedar encastats l'un contra el cotxe dels lladres i l'altre contra el dels Mossos. Els dos agents tenien politraumatismes i van haver de ser atesos a l'hospital de Vic, on els van donar d'alta el mateix dia. Dels tres fugitius, un va quedar al lloc, també ferit, i els altres dos es van escapar. Un d'ells, però, que va resultar ser un noi de 13 anys, també va ser trobat per la zona una estona més tard amb ferides lleus i va ser arrestat. La conductora de l'últim vehicle que es va encastar també tenia ferides. En total, cinc ferits. El tercer ocupant del cotxe també va ser arrestat, cap a les nou del vespre, a l'estació de Manlleu. Tots els detinguts són xilens.

Després de l'incident, els Mossos van contactar amb el propietari de la casa d'on havien vist sortir els sospitosos, el qual els va confirmar que tenia l'entrada forçada i que havien intentat robar-li. A la mateixa zona es va detectar un altre habitatge violentat i tots dos propietaris han presentat denúncia per l'intent de robatori. Els habitatges són als carrers Val d'Aran i Macià.

LA XIFRA

25
quilòmetres
va durar la persecució dels Mossos a uns lladres per la C-17.

LA XIFRA

5
ferits,
tres detinguts i quatre cotxes accidentats és el resultat final de la persecució policial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia