Successos

Comissen més de 8.000 euros en tabac de contraban

Nova operació policial contra el tràfic de tabac. La Guàrdia Civil va intervenir dissabte passat 1.930 paquets de tabac ros de contraban, valorats en 8.491 euros, durant l’escorcoll d’un vehicle a la C-14, a Artesa de Segre (Noguera). Segons van informar ahir, la descoberta del tabac va tenir lloc en un control de carretera. Els agents van localitzar el tabac dins d’un cotxe. En concret, els paquets eren amagats en bosses d’escombraries que eren en el portaequipatges i en els seients posteriors del turisme, amb matrícula de l’Estat espanyol.

Davant aquests fets, la Guàrdia Civil va denunciar els tres ocupants del vehicle. Es tracta de tres homes valencians, un de 57 anys i els altres dos de 61 anys. Tots tres són veïns de Castelló de la Plana.

Arran del comís de tabac, la Guàrdia Civil els ha obert diligències per possessió de productes de contraban. Els agents van posar el tabac, així com el vehicle intervingut, a disposició de l’administrador de la duana de la Farga de Moles (Alt Urgell).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia