Successos

successos

Bombers, amb 8 dotacions terrestres i una unitat subaquàtica, busca a Susqueda la parella desapareguda

L’última informació que té la família és que dijous tenien la intenció de visitar el pantà

Bombers, GRAE, policies i un helicòpter ja els buscaven ahir

Recerca activa per localitzar Marc Hernández López, veí d’Arenys de Munt i de 21 anys, i Paula Mas Pruna, veïna de Cabrils i de 23 anys, els quals estan desapareguts des de dijous. L’última informació que té la família és que la parella tenia la intenció d’anar el pantà de Susqueda. Tot i que no es descarta cap altre indret, ja que també es podrien haver dirigit cap a Tamariu o el Montseny, o que no haguessin sortit del Maresme, d’on són originaris. A través de les xarxes socials, família i coneguts han fet una crida a la col·laboració per trobar-los. Segons expliquen, la parella va marxar amb un Opel Zafira de color blau amb matrícula 3834-BMC. De moment, ni el cotxe ni la parella s’han trobat enlloc on s’ha inspeccionat. Aquest matí el dispositiu de recerca el formen vuit dotacions terrestres i una unitat subaquàtica dels Bombers de la Generalitat i diversos efectius dels Mossos d'Esquadra. La intenció dels joves era fer una excursió amb caiac per aquesta zona

També per aire

A banda de la investigació policial que ha mobilitzat els Mossos d’Esquadra, també diversos efectius dels Bombers de la Generalitat van iniciar ahir a les deu del matí una recerca sobre el terreny. Concretament a la zona del pantà de Susqueda. Tot i així, la recerca, la feien a cegues, ja que, segons van indicar fonts dels serveis d’emergència, no hi havia cap element en aquest indret que indiqui que la parella hagués conduït fins aquí. Només hi ha la pista de la família i els amics que sabien la intenció dels joves. En aquest desplegament, hi van participar set dotacions dels Bombers de la Generalitat, un helicòpter i l’equip del Grup d’Actuacions Especials.

LA DADA

3834-BMC
És el número
de la matrícula de l’Opel Zafira de color blau amb què hauria marxat la parella


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia