Successos

Successos

Forn: “El cotxe va a parar al pantà perquè algú l’empeny”

A partir d’aquesta constatació s’obren “moltes línies d’investigació”, i no descarten cap hipòtesi, sobre la desaparició dels joves maresmencs

Dins del vehicle s’ha trobat una pedra, encara que es desconeix si ja estava dins o va entrar quan el cotxe va rodar cap a l’aigua

En el vehicle es localitzen uns escrits amb reflexions de la noia, però es descarta que sigui una nota de comiat

El conseller d’Interior de la Generalitat, Joaquim Forn, ha explicat que el vehicle de la parella de joves desapareguda des del dijous en el pantà de Susqueda (Girona) no va caure a l’aigua per accident. En declaracions als mitjans en participar en la Junta Local de Seguretat de Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona), Forn ha dit que “l’evidencia més gran que tenim és que el cotxe no cau per accident. Va a parar al pantà perquè algú l’empeny, algú el porta”.

Ha indicat que a partir d’aquesta constatació s’obren “moltes línies d’investigació”, i que no descarten cap hipòtesi, tampoc la desaparició voluntària. Fonts properes al cas han explicat que dins del vehicle es va trobar una pedra encara que es desconeix si ja estava dins o va entrar quan el cotxe va rodar cap a l’aigua. Les citades fonts han indicat que no es pot confirmar que aquesta pedra estigués posada intencionadament en cap mecanisme del cotxe.

En el vehicle es van localitzar uns escrits que eren reflexions de la noia, però es descarta que fos una nota de comiat o de suïcidi.

En les tasques de cerca treballen aquest dimecres el servei de muntanya, la unitat canina i unitats de seguretat ciutadana, sis dotacions dels Bombers i el Grup d’actuacions especials (Grae) subaqüàtiques.

A més, s’ha convidat a participar en la cerca la Guàrdia Civil i els Agents Rurals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia