Successos

trànsit

accident mortal

Un jove de 20 anys, el darrer mort a l’N-240

La víctima, de les Borges Blanques, és el quart mort d’aquest estiu a la via

El conductor d’un turisme, veí de les Borges Blanques, va morir ahir al migdia en un xoc frontal contra un camió tràiler a l’ N-240, a l’altura de Vinaixa (les Garrigues), segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L’accident va tenir lloc poc després d’un quart de dues del migdia, quan el tràiler i el turisme van col·lidit frontalment per causes que encara s’investiguen. Com a conseqüència, el conductor del turisme, que viatjava sol, es va morir. La víctima era un jove de 20 anys, M.J.R.F, de nacionalitat espanyola i veí de les Borges Blanques. De la seva banda, el conductor del camió va sortir-ne ferit lleument, i va haver de ser tractat pels serveis mèdics a causa d’un atac d’ansietat. Fins al lloc es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del SEM.

Aquest és la quarta víctima mortal en aquesta carretera aquest estiu. El passat 17 de juliol, dues turistes franceses també van morir en un xoc amb un altre camió i l’11 de juliol hi va perdre la vida un veí de Solsona. També hi ha hagut dos ferits greus. Ajuntaments, veïns i alguns partits reclamen fa temps la gratuïtat de l’autopista com a alternativa a la perillosa N-240.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia