Intensifiquen a Girona la cerca de l'home de Bàscara perdut

Els seus familiars distribueixen cartells per la ciutat

Els familiars del veí de Bàscara, Domènec Sala Martínez, de 40 anys, conegut amb el sobrenom de Mingu, desaparegut des del passat 27 de desembre, han intensificat la recerca d'aquest a Girona després que un parell de ciutadans hagin confirmat als Mossos d'Esquadra que el van veure per la ciutat.

Una cosina del desaparegut va explicar ahir que una noia de Figueres havia dit als Mossos d'Esquadra que havia vist Sala el dia 3 a Figueres, i un veí de Girona també va confirmar a la policia que l'havia vist a Girona el dia 4. A partir d'aquestes informacions els familiars del desaparegut el van estar buscant, sense èxit a Girona durant el cap de setmana i van repartir cartells amb la seva fotografia.

Precisament en aquesta localitat, però, un rodamón que ve veure la fotografia de Sala, també va dir als familiars que l'havia vist per Girona i la descripció que va fer de la roba que duia posada coincidia amb la que l'altre veí de Girona va comunicar als Mossos. Els dos testimonis van coincidir concretament en el fet que, en el moment que el van veure, Sala duia una jaqueta de color negre. La cosina del desaparegut va explicar ahir que, a més de recórrer els carrers de Girona per si el veien, també havien portat fotos d'ell a la Policia Municipal de Girona i als centres d'acolliment.

Molt tatuat

Sala, que té problemes per depressió, va desaparèixer del seu domicili el dia 27 de desembre i hi va deixar la documentació personal. Segons els seus familiars, només es va emportar el medicament que ha de prendre i les ulleres de llegir. Sala és un home corpulent, que mesura 1,86 metres d'alçada, i porta tatuatges darrere el clatell, als braços i a l'esquena. Els familiars van informar que tot i la malaltia que té, el seu estat havia millorat darrerament, però, tot i això depenia materialment de la seva mare, amb la qual convivia. Els parents demanen que, si algú pot aportar alguna pista sobre on és, es posi en contacte amb els Mossos d'Esquadra o amb la Policia Municipal de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.