Successos

Societat

La ventada fa caure arbres i rocs, que tallen carreteres

La diada de fort vent d’ahir va fer caure arbres, pals de servei i fins i tot rocs, que van tallar diverses carreteres a les comarques gironines. A les set de la tarda els bombers havien rebut 56 avisos relacionats amb el temps, sobretot al Ripollès i al Baix Empordà. Algunes de les carreteres afectades per caigudes d’arbres van ser la GI-500 a Agullana; la C-38 a Molló, que va quedar bloquejada per la caiguda d’arbres i grans roques al km 18, en direcció a Camprodon; la C-38 a Sant Joan de les Abadesses; la GI-502 a Darnius, tallada per un arbre al km 6; la GIV 5521 a Riells i Viabrea, obstaculitzada per un arbre, i l’entrada sud de Figueres, on hi havia un pal entravessat.

Els bombers també van haver d’anar a rescatar uns muntanyencs que eren al refugi de Pardines i el cotxe dels quals, un turisme, havia quedat bloquejat per la neu. Els bombers van enviar tres vehicles a la zona per desbloquejar el vehicle. Alguns dels serveis dels bombers van ser per arbres caiguts en jardins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia