Successos

tribunals

cas Dalí

El jutjat admet el recurs de la pretesa filla de Dalí

El jutjat de primera instància número 11 de Madrid ha admès el recurs presentat per Pilar Abel contra la sentència del mateix jutjat que va desestimar que la dona de Figueres fos filla de Dalí i li imposava el pagament de les costes judicials. En la diligència que ordena la tramitació del recurs, la lletrada de l’administració de justícia ordena que s’entregui el text del recurs presentat per Enrique Blánquez, en representació d’Abel, a les altres parts personades en el procés (la Fundació Gala Dalí, el Ministeri d’Hisenda i l’advocat de l’estat) perquè en el termini de 10 dies presentin els seus escrits d’impugnació al recurs formulat per Abel, que s’acabarà elevant a l’Audiència Provincial de Madrid.

En el recurs Pilar Abel demana la nul·litat del judici que va acabar desestimant la seva demanda de paternitat argumentant que no va quedar acreditada la cadena de custòdia de les mostres d’ADN que es van agafar al cadàver exhumat de Salvador Dalí. Abel mostra la seva total confiança en els pèrits forenses però remarca que les mostres van passar per moltes mans, com ara l’administració de l’estat i el Ministeri d’Hisenda, que en són part implicada. També remarca que no es van escoltar testimonis que podien acreditar la relació existent entre Salvador Dalí i la seva mare, Antonia Martínez de Haro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia