Successos

Escarni públic contra l’arrestat pel crim de Calonge

Familiars de la víctima pengen rètols amb la fotografia del sospitós, Daniel de la Fuente, i la paraula “assassí”

El barri de les Cases Noves de Calonge es va emplenar ahir de rètols que deien: “Dani de la Fuente Arellano, asesino”, amb una fotografia de l’home que el 13 de setembre va ser arrestat i empresonat per la mort a trets de José María Trigueros, que va ser trobat mort per uns caçadors en una zona boscosa a l’entrada del Mas Pere de Calonge. Els rètols els van penjar en arbres i mobiliari urbà familiars de la víctima, que també en donaven en mà a la gent que passava. Quan es van assabentar de l’empaperada, diversos agents de la Policia Local de Calonge van anar fins a la zona i van retirar els rètols. L’acció en contra de l’home arrestat per l’assassinat de Trigueros es produeix després que el jutjat celebrés una vista en relació amb el cas.

El cos de la víctima, que era estirat al terra al costat d’un BMW, el van descobrir uns caçadors el matí del 13 de setembre, quan es disposaven a començar una jornada de caça. No obstant, el primer cop que van passar i van veure un home estirat no van advertir que era mort. Pel testimoni dels veïns es va deduir que el crim havia passat a quarts de tres de la matinada, quan es va sentir una discussió entre dos homes i un tret. Els Mossos aviat es van posar sobre la pista de Daniel de la Fuente Arellano, perquè precisament el seu pare feia poc que havia anat a denunciar que el seu fill s’havia emportat la seva escopeta de cacera, una moto i un cotxe. La moto va aparèixer davant d’un bordell de Platja d’Aro i aquella mateixa nit una prostituta va anar a denunciar també que l’havia retingut contra la seva voluntat i l’havia agredit sexualment. Per aquest motiu, Daniel de la Fuente va ser empresonat per assassinat, detenció il·legal i agressió sexual.

LA DATA

13.09.20
Uns caçadors
van trobar el cos de la víctima estès al terra i amb un tret a l’esquena


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia