Successos

Cap de setmana tràgic amb cinc morts i una desena de ferits greus en diversos accidents a les carreteres catalanes

Cinc persones han mort i una desena més han resultat ferides de gravetat en un cap de setmana tràgic a la xarxa viària catalana, amb cinc accidents mortals des de divendres. El darrer sinistre va tenir lloc ahir a la tarda a la carretera C-14, a Bassella (Alt Urgell). Un xoc entre tres vehicles i una motocicleta va fer perdre la vida del conductor d'un dels turismes, de 53 anys i veí de Sant Andreu de la Barca, i amb quatre persones ferides de gravetat. També ahir, però al matí, un veí de Lleida de 62 anys va morir en un xoc entre el seu vehicle i una furgoneta a la mateixa C-14, a Alcover (Baix Camp). En aquest sinistre també va resultar ferit greument el conductor de la furgoneta.

La resta d'accidents mortals del cap setmana es van registrar entre divendres a la tarda i dissabte. El primer es va produir el divendres a la tarda a la B-30, a Sant Cugat del Vallès. La sortida de via d'un camió formigonera va provocar la mort del conductor, un home de 44 anys. També divendres, però a la mitjanit, un home de 30 anys, veí de Santa Coloma de Gramenet, va perdre la vida en xocar amb la seva motocicleta contra un vehicle a Montcada i Reixac.

L'accident més greu del cap de setmana va ser dissabte el vespre. Hi va perdre la vida una dona de 30 anys, en una col·lisió entre dos turismes a la C-16, a Berga. La víctima, de nacionalitat romanesa, era la passatgera davantera d'un dels vehicles. En l'accident també es van ferir greument els dos conductors i els passatgers davanters dels dos vehicles –el que anava en el cotxe de la víctima era menor–, que estan en diversos hospitals.

Dues persones ferides

A més dels cinc sinistres mortals, durant el cap de setmana hi ha hagut diversos accidents amb ferits. Dissabte a la nit, un noi de 28 anys es va ferir greument en sortir de la C-58, a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ahir un vianant es va ferir greument en ser atropellat per un ciclomotor que es va saltar un pas de vianants a Sant Carles de la Ràpita. També ahir, un motorista de 20 anys va perdre la vida en un accident al municipi eivissenc de Sant Antoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia