Successos

La dona de Mainat accepta 17 mesos de presó per intentar entrar a casa del productor tot i la prohibició judicial

Angela Dobrowolski va ser arrestada al terrat de l’immoble al qual no es podia acostar

L’exdona del productor televisiu Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski, ha acceptat una pena de 17 mesos de presó per trencament de mesura cautelar i violació de domicili. La dona va ser arrestada per la Guàrdia Urbana de Barcelona el gener passat mentre intentava entrar per la teulada del domicili de Mainat quan tenia l’ordre judicial de no acostar-s’hi després que s’obrís una investigació contra ella per intent d’homicidi el juny de l’any passat. La pena, pactada entre les parts i acordada per un tribunal de jurat abans de celebrar-se el judici, queda suspesa durant dos anys si la processada no torna a ser condemnada per un altre delicte. Dobrowolski tampoc podrà acostar-se a Mainat durant dos anys i set mesos.

La defensa va demanar la llibertat de la dona, que era a presó des del gener, l’acusació i la fiscalia no s’hi van oposar, i la jutgessa la va deixar en llibertat provisional amb la prohibició de comunicar-se i acostar-se a Mainat, prohibició de sortida d’Espanya i personació periòdica al jutjat. La dona té pendents diverses causes per les desavinences amb Mainat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia