Successos

Arrestats per suborn i robatori quatre mossos

Un dels detinguts té una empresa de seguretat que havia fet servei a Messi

La divisió d’afers interns (DAI) dels Mossos ha arrestat quatre agents del cos (un d’ells actualment en excedència) sospitosos de suborn, realització arbitrària del propi dret, robatori amb força i revelació de secrets.

Entre els arrestats hi ha Marc Fortiana, el mosso en excedència que dirigeix una empresa de seguretat, Double Group, que realitza serveis de controls d’accés a locals i esdeveniments musicals i també serveis de seguretat personal com la que en una ocasió van donar a Leo Messi durant un viatge. Fortiana, fill de Llers, com es destaca en el seu perfil de l’empresa, havia rebut diferents condecoracions, també havia fet de bomber i és director de seguretat per la Universitat de Girona. A part de la detenció de Fortiana, els Mossos van escorcollar la seu de l’empresa a Barcelona. Els altres mossos, que estan en actiu, van ser arrestats a Santa Perpètua de Mogoda i Montcada i Reixac.

El cas de la detenció dels agents el va avançar La Vanguardia, que apunta que a Marc Fortiana se li atribueix haver retingut un empresari i la seva parella que abans havia requerit els seus serveis de seguretat i que no li havia pagat, i que sota amenaces els havia agafat joies i diners per saldar el deute. A més a més, segons les mateixes fonts, Fortiana, que havia estat destinat a l’ARRO, va convèncer la seva parella, que és agent de l’ARRO, perquè es presentessin els antiavalots davant de la finca on tenien retingudes les víctimes per acabar-les d’atemorir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia