Successos

Mor un participant a la mitja marató de La Llanera

Els fets s’han produït poc abans de tres quarts d’onze del matí

Els efectius d’emergències no han pogut fer res per salvar-li la vida

Un participant a la mitja marató de La Llanera ha mort aquest diumenge al matí per causes que es desconeixen, segons ha informat l’Ajuntament de Sabadell.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut l’avís poc abans de tres quarts d’onze del matí i fins al lloc s’hi han desplaçat diverses dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), entre les quals un helicòpter medicalitzat.

Els efectius d’emergències no s’ha pogut fer res per salvar la vida al participant de la cursa, un home del qual se’n desconeix l’edat i que podria haver mort per una parada càrdio respiratòria, segons el SEM.

La UE Sabadell, organitzadora de la cursa, i l’Ajuntament de la ciutat han suspès la cursa i el lliurament de trofeus i han traslladat el seu consol a la família i amics de la víctima.

La Llanera Trail transcorre entre els termes municipals de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat i ofereix tres modalitats de cursa: una marató, una mitja marató i una de 13 quilòmetres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia