Successos

SOCIETAT

Un mort en l’incendi d’una finca on hi havia 400 plantes de marihuana

Un home va morir i tres persones es van intoxicar per inhalació de fum en l’incendi que es va produir dimarts a la matinada a la finca els Corrals Nous de la Salut, situada als afores de Sabadell. Els Mossos d’Esquadra, durant la investigació, van trobar a l’interior de la nau unes 400 plantes de marihuana i tenien previst continuar els treballs per determinar la relació que hi podia haver entre l’incendi i la plantació, a més d’esbrinar la causa del sinistre.

El cos de Bombers va rebre a tres quarts d’una de la matinada de dimarts un avís que hi havia un incendi a la nau, situada a l’altura del quilòmetre 25 de la C-1413a, que uneix Sabadell i Sentmenat. En arribar al lloc, els bombers van iniciar les tasques d’extinció i recerca, i a l’interior de l’edifici van trobar el cos sense vida d’una persona. A l’exterior hi havia tres persones més –que de moment no ha transcendit si hi vivien o eren usuàries de l’espai–, que van haver de ser ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Posteriorment, dues d’elles van ser traslladades a l’hospital Parc Taulí per intoxicació per fum. L’incendi va quedar controlat cap a la una i nou minuts de la matinada.

L’espai és una edificació que fa les funcions de nau d’emmagatzematge, i que es troba en un entorn rural, concretament en una finca on també hi ha una masia residencial. Al lloc de l’incendi s’hi van traslladar dues unitats del SEM amb suport psicològic i també efectius de la Policia Municipal, que es van fer càrrec d’avisar el tècnic municipal perquè revisés l’estructura de l’edifici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia