Successos

Arrestats tres lladres que havien robat en quinze domicilis en tres setmanes

Els detinguts, que han quedat en llibertat amb càrrecs, tapaven els espiells de les portes amb cinta adhesiva per dificultar ser vistos per altres veïns

Els Mossos han detingut tres lladres acusats d'haver robat en quinze domicilis del Baix Llobregat en les darrers tres setmanes.

Els arrestats, de 21, 22 i 31 anys, i veïns de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, actuaven sempre de la mateixa manera. Cometien els robatoris el matí, després de comprovar que no hi havia ningú a dins del pis. Forçaven els panys de les portes amb tot tipus d'eines –com claus angleses–, i una vegada a l'interior del domicili, tapaven els espiells de les portes amb cinta adhesiva perquè cap veí els pogués enxampar. Fins i tot, en cas de creuar-se amb algun veí a l'escala de l'edifici, reaccionaven saludant per tal de no aixecar cap tipus de sospita.

Els Mossos van enxampar els lladres in fraganti el passat 18 d'agost, després que un veí del carrer Riu de Sant Vicenç dels Horts els alertés de la presència de tres homes acabaven de forçar la porta d'un domicili. Els Mossos van detenir dues persones a l'edifici que coincidien amb la descripció facilitada pel veí. Poc després, la policia va arrestar a la via pública una tercera persona que estava fent tasques de vigilància a l'exterior.

Els tres detinguts, un d'ells amb diversos antecedents, ja han passat a disposició judicial, que els ha deixat en llibertat amb càrrecs.

D'altra banda, els Mossos han detingut tres lladres que havien robat en un restaurant de Sant Feliu de Llobregat. Els assaltants havien sostret un total de 5.000 euros de les escurabutxaques i de la màquina del canvi. Tots tres detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.