Successos

països baixos

Diversos ferits en descarrilar un tren als Països Baixos

El comboi amb una cinquantena de passatgers a bord ha descarrilat entre La Haia i la ciutat de Leiden

Diverses persones, almenys una trentena segons informa el diari britànic The Guardian, han resultat greument ferides aquest dimarts a la matinada en el descarrilament d’un tren de passatgers amb 50 persones a bord als Països Baixos, segons informen els serveis d’emergències locals. El comboi, que anava de La Haia a la ciutat de Leiden, al centre sud dels Països Baixos, ha descarrilat després de xocar amb una grua que hi havia estacionada a les vies, tot i que les primeres informacions apuntaven a una col·lisió amb un tren de mercaderies. A causa del xoc, el vagó de davant del tren de passatgers s’ha estavellat contra un camp, el segon ha quedat bolcat de cantó i s’ha declarat un incendi al de darrere, informa l’agència de notícies ANP. Una trentena de persones han resultat ferides, algunes de les quals es troben en estat greu.

Els equips de rescat es troben en el lloc del sinistre, prop de Voorschoten, un poble situat entre la Haia i Amsterdam, segons informen els serveis d’emergència locals.

Ferrocarrils Neerlandeses (NS) han informat en una piulada que el servei de trens entre la ciutat de Leiden i algunes parts de La Haia han hagut de ser cancel·lat per l’accident, les causes del qual es desconeixen encara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia