Successos

successos

Detingut per robar en una botiga que tenia vetada l’entrada a La Jonquera

Els Mossos l’acusen d’un delicte de trencament de condemna perquè no podia accedir a l’establiment fins al setembre

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 56 anys a la Jonquera acusat de furtar unes vambes d’una botiga d’esports a la qual tenia vetada l’entrada després d’accedir-hi disfressat de dona. Segons informa l’agència ACN, els fets van tenir lloc cap a les cinc de la tarda del dissabte 8 d’abril. Malgrat la disfressa, els responsables de la botiga, situada a un centre comercial, van detectar l’individu i van avisar els vigilants. El presumpte furtador va sortir de l’establiment i va dipositar les vambes en una paperera, però els guàrdies de seguretat el van retenir i van avisar els Mossos. Una patrulla es va adreçar a l’indret i després de comprovar que tenia una ordre judicial de no apropar-se durant sis mesos a la botiga, el van detenir.

L’ordre judicial prohibia a l’home accedir a la botiga fins al setembre vinent. És per això que els agents van detenir-lo per trencament de condemna i pel furt de les vambes, que finalment els treballadors de la botiga van poder recuperar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia