Successos

Dos menors detinguts per una altra agressió sexual a una nena de 13 anys al Màgic de Badalona

Els presumptes agressors han quedat en llibertat vigilada un cop han declarat al jutjat

Dos nois menors d’edat han acabat detinguts per haver agredit sexualment en grup a una nena de 13 anys al centre comercial Màgic de Badalona aquest mes de gener passat, segons ha avançat ’La Vanguardia’. Amb aquesta agressió sexual, almenys se’n té constància de quatre casos de delictes sexuals en aquest establiment comercial. Els Mossos van arrestar els acusats, de 15 i 17 anys, dimarts i dimecres d’aquesta setmana, i ja han passat a disposició judicial. Un dels investigats seria el xicot de la nena i l’hauria obligat a mantenir relacions íntimes com ara fel·lacions a amics seus i familiars. La pressió seva i del grup haurien culminat amb l’agressió sexual als lavabos del Màgic, en la qual també hi hauria participat un altre home, de 20 anys. Precisament, els Mossos insisteixen que la investigació continua oberta i que hi podrien haver més implicats.

Els dos acusats fins ara han quedat en llibertat vigilada. Segons recull l’ACN, l’Ajuntament de Badalona ha especificat que aquest cas és un dels quatre ja denunciats, que van motivar, a més una manifestació de protesta en contra de les agressions al centre comercial. La primera violació que va sortir a la llum en aquest centre comercial badaloní va ser la presumpta agressió grupal de sis menors sobre una nena d’onze anys a mitjan novembre de l’any passat, i després es van denunciar tres casos més al mateix lloc, que estan essent investigats per la policia.

D’altra banda, el guanyador de les eleccions municipals a Badalona i proper alcalde, el popular Xavier Garcia Albiol, ha anunciat via Twitter que l’Ajuntament es presentarà com a acusació particular si hi ha majors d’edat implicats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia