Successos

successos

Desapareix un submarí per a turistes que explorava les restes del Titanic

Una de les companyies que organitzen aquests viatges cobra 250.000 dòlars per persona

Un submarí que sol transportar turistes per a veure les restes del Titanic ha desaparegut, desencadenant una operació de rescat, ha dit aquest dilluns la Guàrdia Costanera de Boston a la cadena britànica BBC i a l’estatunidenca CBS.

Segons la Guàrdia Costanera, no se sap si hi havia passatgers a bord del submarí i, en cas d’haver-hi, quants hi havia.

Efe va contactar amb la Guàrdia Costanera de Boston, però no ha pogut obtenir detalls de l’ocorregut.

Diverses companyies organitzen viatges de diversos dies per a veure les restes del Titanic, que es troba a uns 3.800 metres de profunditat i a una distància d’uns 640 quilòmetres de l’illa canadenca de Terranova.

OceanGate Expeditions, una companyia que organitza aquest tipus d’expedicions, va anunciar recentment en el seu web i xarxes socials que una expedició per a anar a veure les restes del Titanic “estava en marxa”.

El 14 de juny, la companyia va dir en Twitter que estava usant l’empresa de comunicacions Starlink per a mantenir oberta la línia de comunicació amb l’expedició que es dirigia al Titanic.

En el lloc web de la companyia, s’anuncien viatges de set dies per a veure les restes del Titanic i s’especifica que el seu preu són uns 250.000 dòlars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia