Successos

Els Bombers rescaten una persona atrapada dins d’un cotxe a la riera de Vilassar

Un incendi ha cremat de matinada sis naus industrials en el mateix municipi

Els Bombers de la Generalitat han rescatat sa i estalvi aquest matí el conductor d’un cotxe que havia estat arrossegat per la riera de Vilassar, a Vilassar de Mar (Maresme), que baixava plena a causa dels aiguats que es van iniciar dissabte al vespre.

Segons l’ACN, l’avís del succés s’ha rebut poc després de dos quarts de nou a l’alçada de la Ronda de Vilassar amb el carrer de Maria Vidal. El vehicle ha quedat encallat sota un pont i els efectius d’emergències han pogut treure l’ocupant, un home de 75 anys.

Abans del migdia, els Bombers ja han rebut una seixantena d’avisos relacionats amb les fortes tempestes, la majoria concentrats al Maresme, per filtracions i acumulacions d’aigua o desperfectes en edificis. Entre els valors més destacats hi ha els 67 litres al Masnou, els 46 litres a Canet de Mar o els 40 litres a Cabrera de Mar.

La Generalitat manté activada des d’ahir l’alerta del pla d’inundacions (Inuncat) pel volum de les precipitacions, que és previst que es comenci a reduir avui.

Foc en unes naus

D’altra banda, també a Vilassar de Mar, aquesta matinada s’ha declarat un incendi que ha arrasat sis naus industrials. Tot i la virulència del foc, que ja ha estat extingit, no ha calgut fer cap evacuació ni confinament, si bé un bomber ha hagut de ser atès per esgotament, encara que ja ha rebut l’alta. Efe informa que els Bombers han rebut l’avís cap a la una de la matinada i han activat 22 dotacions terrestres que han controlat el sinistre, del qual se n’investiga la causa, poc després de les quatre.

Les sis naus, d’uns 250 metres quadrats de superfície i que eren utilitzades com a magatzem per diverses empreses de la zona, estaven fetes de ferro, vidre i materials plàstics i han quedat destruïdes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia