Successos

Inicien una recol·lecta per pagar la defensa de l’home que es va atrinxerar a les Llosses

Els impulsors asseguren que l’acusat rebia “pressions i amenaces” per marxar de la casa

Un grup de veïns de Borredà i de les Llosses ha iniciat una recol·lecta de diners per pagar la defensa de l’home que va disparar contra un veí i dos Mossos del Grup Especial d’Intervenció (GEI) en una masia de les Llosses el 14 de juny passat, segons ha informat l’ACN. En un comunicat, els veïns asseguren que l’acusat sempre ha sigut un “bon veí” i, tot i que diuen que no estan d’acord en “disparar a ningú”, creuen que estava rebent “pressions i amenaces per marxar de casa seva”. L’alcalde de les Llosses, Jaume Cuní, ha confirmat que l’home havia explicat als serveis socials del Ripollès que se sentia “vigilat” però que mai va denunciar-ho. L’home es troba en presó preventiva i se l’acusa de tres delictes de temptativa d’homicidi.

Al comunicat, els veïns atribueixen la reacció de l’acusat a “l’estat de pànic que vivia” a la masia de les Lloberes. “Està clar que a la nova propietat no li interessava tenir una persona com ell vivint a les Lloberes on durant vint anys no havia generat cap problema”, asseguren. L’home feia vint anys que vivia en aquesta masia en règim de masoveria i, segons ha confirmat l’alcalde de Les Llosses, en els darrers temps havia canviat de propietat. Els veïns impulsors de la iniciativa també expliquen que ja han recaptat 4.500 dels 6.000 euros que s’havien proposat.

Des de l’Ajuntament de Les Llosses asseguren que és un tema entre particulars i que no faran cap pas judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia