Successos

Un temporal deixa almenys 15 morts a Argentina

El fort vent ha provocat també dues víctimes mortals a Uruguai, una de les quals un nen de vuit anys

El fort temporal que aquest cap de setmana assota Argentina ha deixat almenys 15 persones mortals, a les que s’han de sumar dues més del veí Uruguai. El gruix de les víctimes van morir a la localitat de Badia Blanca, a la província de Buenos Aires, en enfonsar-se el sostre d’un pavelló esportiu. En el moment del succés al pavelló es feia una competició de patinatge. Segons informa el diari Clarín, una dona ha mort a la ciutat de Moreno com a conseqüència de la caiguda d’una branca de grans dimensions a la via pública. La quinzena víctima mortal és una persona que s’ha ofegat en caure a un pou d’una obra d’aigua a la via pública. El president d’Argentina, Javier Milei, ha lamentat “profundament” la pèrdua de vides humanes i ha recordat la conveniència de restar a casa a les zones de risc.

A Uruguai ha mort un nen de vuit anys a la província de Colonia per la caiguda d’un arbre sobre la cabana en què es trobava amb altres persones. L’altra víctima, de 20 anys, ha mort per l’impacte d’un arbre mentre conduïa en moto. Les ràfegues de vent han superat els 150 quilòmetres per hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia