Successos

SUCCESSOS

La Policia Local deté un home amb 30 quilos d’haixix al seu cotxe

Agents de la Policia Local de Blanes han detingut un home de nacionalitat francesa que portava 30 quilos d’haixix a l’interior del seu vehicle. El detingut està acusat d’un delicte contra la salut pública, i ja va passar a disposició judicial, tot i que posteriorment ha estat posat en llibertat amb càrrecs a l’espera de judici.

Els fets es van produir el divendres dia 15 al vespre. Entre les nou i dos quarts d’onze de la nit, agents de la Policia Local de Blanes van estar realitzant un control genèric de vehicles estàtic al barri de La Plantera, per detectar aquells conductors que circulen havent consumit substàncies estupefaents i/o alcohòliques.

Va ser durant aquest servei quan van aturar un turisme amb matrícula francesa. Des del primer moment, el conductor va mostrar-se molt nerviós, tot i que es tractava d’un control rutinari i només li demanaven que fes les habituals proves per comprovar si conduïa o no sota els efectes de l’alcohol o drogues.

La seva actitud va aixecar les sospites dels agents que, al veure’l tant agitat, van fer un escorcoll superficial del vehicle, on hi havia una pila d’objectes personals, així com una caixa de cartró. La caixa estava tancada, i estava retolada com si es tractés d’objectes que s’estiguessin traslladant en una mudança qualsevol.

Al demanar-li què hi havia al seu interior, el conductor els va dir que en sabia res, perquè no era seva. Va ser llavors quan, a l’obrir-la, la Policia Local va descobrir al seu interior 30 peces d’haixix que, posteriorment, van comprovar que pesaven 1 quilo cadascuna d’elles. Aquesta quantitat d’haixix, a l’actual preu que està el mercat, està valorada en uns 180.000 euros i va ser confiscada per agents de la Policia Local de Blanes, que posteriorment van lliurar al detingut perquè passés a disposició judicial. El conductor del vehicle té 20 anys d’edat i és de nacionalitat francesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia