Punt divers

El xocolater Enric Rovira presenta una nova col·lecció de més d'una vintena de xocolates innovadores en sabors i dissenys

CATALUNYA CENTRAL

Can Forrellat, l'empresa del xocolater Enric Rovira, s'ha traslladat aquest vespre al Chicago dels anys 20 en què la llei seca prohibia l'alcohol. Aquest és l'ambient que ha volgut recrear Rovira per presentar la nova col·lecció de xocolates que integren més d'una vintena de productes, entre els quals els 'Prohibition Chocolates', una caixa de bombons de xocolata negra amb whisky, bourbon, gin i anís. Entre les novetats destaquen també 'Streets of Barcelona', unes barretes de xocolata amb llet amb praliné de pistatxo o de xocolata negra amb trufa al 'brandy'. El xocolater ha creat també una sèrie de cremes de xocolata per untar elaborades amb oli d'oliva. Aquest any tampoc podia faltar el tradicional caganer, que ha dissenyat l'artista Roser Capdevila, i que està fet a base de 'bómboles' de torró de Xixona amb xocolata amb llet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.