Punt divers

La maniobra brusca d'un cotxe alerta els Mossos i acaba amb un escorcoll i dos detinguts per drogues a Móra d'Ebre

Els Mossos d'Esquadra han dut a terme una nova actuació contra el tràfic de drogues, concretament a Móra d'Ebre, on han detingut dos homes per un presumpte delicte contra la salut pública. Els fets es van produir el passat dissabte 22 d'agost mentre una patrulla que duia a terme tasques de seguretat ciutadana va localitzar un turisme ocupat amb dos homes que va començar a fer tot un seguit de maniobres brusques i evasives. Els agents van seguir el turisme fins que es va aturar al carrer de la Barca de Móra d'Ebre. Allà els dos ocupants van sortir del cotxe i un d'ells va llençar un bpossa de plàstic al terra on duia 50 grams de cocaïna.

A partir d'aquí, els Mossos van escorcollar el vehicle on van localitzar 460 euros en moneda fraccionada, quatre telèfons mòbils, i una petita bossa monodosi de cocaïna, i van detenir els ocupants.Els detinguts són Frank P.O. de 40 anys, nacionalitat nigeriana i veí de Lleida; i Mouhamadou A.D. de 31 anys, nacionalitat senegalesa, i amb domicili desconegut


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.