Punt divers

La Torre de Cabdella veu amb bons ulls que Martinsa Fadesa es vulgui vendre l'estació de Filià i el complex d'Espui

ALT PIRINEU I ARAN

L'alcalde de la Torre de Cabdella, Josep Maria Dalmau, ha dit que desconeix les intencions de la immobiliària Martinsa Fadesa de vendre l'estació d'esquí de Filià i el complex residencial d'Espui, donat que fa dies que no han mantingut cap conversa. Tot i no tenir-ne notícies, ha dit que seria una bona sortida per reemprendre el projecte i ho veuria amb molts bons ulls. Dalmau ha explicat que en alguns punts de l'Estat la immobiliària ha reprès l'activitat però que el projecte de Vallfosca segueix totalment paralitzat. Dalmau ha explicat que tal com ha dit la Generalitat, en reiterades ocasions, que ajudarà l'empresa a trobar inversors ho farà l'Ajuntament dins de les seves possibilitats.

Referent a possibles compradors, l'alcalde, ha negat que cap empresari s'hagi dirigit a l'Ajuntament interessat per comprar l'estació.

Pel que fa al complex residencial d'Espui hi ha construïts un centenar de pisos i n'hi havia projectats uns 800 més. Tant les obres del complex residencial com les de la futura estació d'esquí de Filià van quedar paralitzades arran del concurs de creditors presentat per la immobiliària el passat mes de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.